Heroj doba (Red magle, #3) Brandon Sanderson

ISBN:

Published:

Paperback

740 pages


Description

Heroj doba (Red magle, #3)  by  Brandon Sanderson

Heroj doba (Red magle, #3) by Brandon Sanderson
| Paperback | PDF, EPUB, FB2, DjVu, AUDIO, mp3, RTF | 740 pages | ISBN: | 9.39 Mb

Ko je heroj doba?Da bi srušila Poslednje carstvo i povratila slobodu narodu, Vin je ubila Gospoda Vladara. Ali, posledica toga je povratak Jaza - smrtonosnog vida sveprisutne magle, kao i sve češće i jače padavine pepela i sve silniji zemljotresi.MoreKo je heroj doba?Da bi srušila Poslednje carstvo i povratila slobodu narodu, Vin je ubila Gospoda Vladara.

Ali, posledica toga je povratak Jaza - smrtonosnog vida sveprisutne magle, kao i sve češće i jače padavine pepela i sve silniji zemljotresi. Izgleda da je čovečanstvo osuđeno na propast.Izbegavši sigurnu smrt u završnici Zdenca uspenja samo zahvaljujući tome što je postao maglar, car Elen Ventur se nada da će otkriti tragove koje je ostavio Gospod Vladar i da će mu ti tragovi omogućiti da spase svet.

Vin izjeda griža savesti zbog toga što je prevarena da iz Zdenca oslobodi tajanstvenu silu znanu kao Propast, koja želi da uništi svet i koja se čini nezaustavljivom, zahvaljujući svojoj sveprisutnosti i moćima da menja stvarnost. Vin čak ne može ni da razgovara sa Elendom, da Popast ne bi saznao za njihove namere!Završnica trilogije Red magle je ispunjenje obećanja iz prva dva toma. Veze i nagoveštaji ukorenjeni u prvim poglavljima ove trilogije bivaju protumačeni, a zapanjujuća iznenađenja zadiviće čitaoce.

Sve vodi do završnice kojoj po originalnosti i smelosti nema ravne i nakon koje će čitaoci u čudu trljati oči, kao da su se prenuli iz čudesnog sna.Enter answer

Related Archive Books

  1. 23.01.2015Bits and Pieces of Me
  2. 26.06.2015Peeters Directive
  3. 11.02.2012Sidereal


Related Books


Comments

Comments for "Heroj doba (Red magle, #3)":


goldenshellsaudi.com

©2011-2015 | DMCA | Contact us